USKORO OTVARANJE NOVOG NESPRESSO BUTIKA  U UŠĆE SHOPPING CENTRU

Nespresso priča počela je jednostavnom idejom: omogućiti svima da kreiraju savršenu šoljicu espresso kafe - baš kao i iskusni barista. Od svog početka 1986. godine, Nespresso je redefinisao i revolucionirao način na koji milioni ljudi uživaju u espresso kafi. To je oblikovalo globalnu kulturu ispijanja kafe.

Posle prve radnje u tržnom centru Delta city, sve ljubitelje ovog brenda kafe obradovaće vest da se uskoro otvara novi Nespresso butik u prizemlju Ušće shopping centra u Beogradu.

Krajem aprila, u prepoznatljivom i originalnom enterijeru, moći ćete da kupite svoju omiljenu kafu i uživate u savršenim ukusima i mirisima. Nespresso je poznat po širokoj ponudi raznih mešavina kafa različitih ukusa kao i aparatima i raznovrsnim dodacima koji će obogatiti vaš doživljaj.

Odabirom nekog Nespresso aparata, svaki ljubitelj kafe moći će da izrazi svoju kreativnost kombinovanjem između 25 ukusa u prijatnoj atmosferi svog doma. Strast za savršenstvom, visokim kvalitetom i posebnim doživljajem ispijanja kafe je ono što Nespresso čini jedinstvenim brendom.  

Nespresso je fokusiran da svojim potrošačima pruži najkvalitetnije kafe i vrhunska iskustva u ispijanju svake šoljice i da im omogući da u svom domu uživaju u savršenom espressu.

Posetite novi Nespresso butik u Ušće shopping centru i ugodite sebi, jer za sebe želite samo najbolje a to je upravo Nespresso.

 

Više informacija je dostupno na www.nespresso.rs

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/prostor/uskoro-otvaranje-novog-nespresso-butika-u-usce-shopping-centru