Sven Vath, Solomun, Nina Kraviz, Dave Clarke, Derrick May, Octave One, Ben Klock, Circoloco - Tisno, Croatia Movement festival

Novi festival otkriva sjajni lineup svetski poznatih house i techno talenata koji sviraju na prekrasnoj lokaciji na Jadranskom moru, uz neizostavne zabave na brodovima i u klubu na otvorenom Barbarella’s, koje čine iskustvo potpunim.

Line up otkriva odličnu postavu house i techno izvođača koji će svake noći nastupati na Movement Croatia festivalu. Šef Cocoon etikete i globalna techno ikona Sven Vath dolazi u Tisno po prvi put, kao i sibirska techno zvezda i šefica Trip etikete, Nina Kraviz. Zajedno s Dynamic vođom Solomunom ovo će biti retka prilika videti moćni trio za pultom.

 

Electro i techno znalac Dave Clarke pridužiće se line-upu ovog leta, kao i berlinski teškaši iz Berghaina, Ben Klock i Marcel Dettmann, detroitska legenda Robert Hood, koji predstavlja projekat Floorplan i vraća se na početke, te Derrick May i kraljica minimala Margaret Dygas, tech house autoritet Steve Rachmad i David Morales, a tu su i techno pioniri Octave One s magičnim live showom, kao i domaći techno znalac Petar Dundov s posebnim nastupom.

 

Minimal specijalista Petre Inspirescu donosi svoje zvučne pejzaže, dugogodišnji čovek Cynosure i Meander labela Mike Shannon dolazi u Tisno, uz Ostgut Tonovog Ryan Elliotta, majstor balearic zvukova Tania Vulcano, a tu je i Davide Squillace, Agoria, Matthias Tanzmann, Mind Against i Tobi Neumann među ostalima. Popisu se priključuju i zagrebački Pete Dux, Brun Dux iz UESmag ekipe, te Deep’n’Delicious Bronski i Herya.

 

Jedan od najpoznatijih party brandova Circoloco dolazi u Tisno. Više od 15 godina Circoloco je sinonim za underground živopisne događaje po celom svetu s rezidencijom u kultnom DC10 klubu na Ibizi, a nedelju 31. jula će pretvoriti u svoj dan.

 

Svetski poznati party brandovi kao Lola Ed iz Pariza, londonski Half Baked, Sunday Breakfast iz Zuricha, te nemački predvodnici Solid AM, među prvim su partnerima koji će osigurati da se svaka muzička baza pokrije na pravi način. Još detalja o programu biće objavljeno narednih nedelja.

 

Jedna od najdražih evropskih festivalskih lokacija The Garden Resort je jedinstveno mesto u intimnom zalivu koje osigurava sunce, prekrasno čisto more i sjajnu muziku. Glavna pozornica ugošćuje headlinere, pozornica uz more, kao i brod Arghonauty mesto su gde se odvijaju nezaboravne zabave, a legendarni klub na otvorenom Barbarella’s, proglašen i jednim od najbojih svetskih klubova, čine festivalsko iskustvo potpunim.

Veliki izbor smeštaja na samoj lokaciji varira od apartmana, preko potpuno opremljenih airstream prikolica, do opcija kamovanja u luksuznim shikar šatorima ili vlastitom aranžmanu. Kratka šetnja je potrebna da dođete do istorijskog ribarskog sela Tisno, festivalska lokacija je okružena otočjem Kornati, te je u blizini Nacionalnog parka Krka, a zračne luke u Zadru i Splitu su u blizini, što čini The Garden Resort savršenom lokacijom koja nudi čisto more, prekrasnu prirodu, odličnu hranu i nezaboravno festivalsko iskustvo.

 

Ulaznice

Dostupne su jeftinije cene ulaznica za region kroz sistem Entrio.hr. U prodaji je ograničen broj early bird ulaznica koje vrede za sve dane održavanja festivala, kao i sve afterpartyje u klubu Barbarella’s.

 Ulaznice za zabave na brodovima se kupuju odvojeno.

 

Link za kupovinu https://www.entrio.hr/event/movement-croatia-2016-3172

*Cena  za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Potrebno je na ulazu predočiti važeći dokument.

 

Smeštaj
Informacije o smeštaju potražite na www.booking.thegarden.hr ili na www.movement.hr

 

Line up do sada

Abou Samra, Adriatique, Agoria, Alex Dima, Alex Ground, Alex Nilmar, Andrea Introvigne, Angelo Perna, Barac, Baraso, Ben Klock, Bronski, Caruan, Clod, Cosmo, Cristian Viviano, Crocodile Soup, D'julz, Dave Clarke, David Morales, Davide Squillace, Denis Beifuss, Derrick May, Dj Soch, Eli Verveine, Enrico Zaninotto, Frank Storm, Fumiya Tanaka, Germano Ventura, Gianni Callipari, Giovanni Verrina, Herya, Holdyouth, Howl Ensemble, Jan Krueger, Jerome Pacman, John Dimas, Just a Mood, Leo Pol, Lollino, Marcel Dettmann, Margaret Dygas, Mate Ceko, Matthias Tanzmann, Maurizio Schmitz, Mike Shannon, Mind Against, Minimono, Miro, Munir Nadir, Nina Kraviz, Octave One, Petar Dundov, Pete Dux & Brun Dux, Petre Inspirescu, Psykoloco, Rainer, Rick Maia, Robert Hood pres. Floorplan, Robin Ordell, Ryan Elliot, Sampol, Sandro Kuhne, Solomun, Steve O'Sullivan, Steve Rachmad, Sven Vath, Tania Vulcano, Tobi Neumann, Varhat, Vera

 

 

 

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/prostor/sven-vath-solomun-nina-kraviz-dave-clarke-derrick-may-octave-one-ben-klock-circoloco-tisno-croatia-movement-festival