Deveti Wine Style salon vina u hotelu Zira

Deveti Wine Style salon vina, godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija, čija će ponuda biti obogaćena vinima iz celog sveta, održaće se 22. aprila u hotelu Zira u Beogradu, od 14 do 20 časova. Ova prestižna manifestacija tokom prethodnih sedam godina okupila je 15.000 ljubitelja vina, a u ovogodišnjem izdanju posetioci salona imaće priliku da se upoznaju sa vinskim opusom četrdesetak učesnika i degustiraju više od 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Svoja vina predstaviće eminentne vinarije iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije, a zahvaljujući učešću uvoznika, posetioci će moći da probaju i vina vrhunskih evropskih vinskih kuća.

Prefinjena a ležerna atmosfera čini Wine Style salon vina jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u Beogradu. Kao i svake godine, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

Ulazak na salon biće moguć uz pozivnice koje uručuje organizator, a ograničen broj ulaznica naći će se u prodaji na dan održavanja salona, 22. aprila, po ceni od 1.200 dinara. 

Opširnije informacije o Wine Style salonu vina možete pronaći na stranici www.winestyle.rsSva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/prostor/deveti-wine-style-salon-vina-u-hotelu-zira