Dan Zaljubljenih u SC Stadion, Coco&Love nedelja ljubavi i čokolade

Kako se ljubav i čokolada savršeno mešaju, najbolje vreme za to je upravo februar, kada svi zaljubljeni proslavljaju svoj praznik. Međutim, jedan dan za ljubitelje čokolade i zaljubljene je premalo, tako da je Shopping Centar Stadion proglasio nedelju od 13.2 do 19.2.2017. nedeljom ljubavi i čokolade.

Tokom nedelje ljubavi i čokolade, u Stadionu, posetioci će biti u prilici da prisustvuju Festivalu čokolade, ali i uživaju u degustiranju najboljih belgijskih poslastica. Za zaljubljene je rezervisan ljubavni telegram od pralina koji će moći na licu mesta da sastave za svoju drugu polovinu, ali i mnoštvo drugih načina iskažu svoju ljubav. Oni hrabri, moći će da učestvuju u nagradnim konkursima na društvenim mrežama i pokažu svoju ljubav celom svetu.

Osim čokoladnih iznenađenja, za večite dečake tu je i Mustang iz 1966, pored koga će sedam dana moći da poziraju, koncert grupe Vampira, novčane nagrade za parove, ali i neočekivano pojavljivanje točka sreće, na kome posetioce očekuju vredne nagrade poznatih brendova iz Shopping Centra Stadion. Nikako ne treba propustiti plesni spektakl u koji će svi prisutni moći da se uključe i na kraju nedelje nešto što će ih u toplom domu, sigurno nekoliko godina podsećati na Choco&Love nedelju ljubavi.

www.stadionshoppingcenter.rs

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/prostor/dan-zaljubljenih-u-sc-stadion-coco-love-nedelja-ljubavi-i-cokolade