Content Academy 15. novembra u organizaciji Represent Communicationsa

Kako da budete relevantni u kreiranju sadržaja? Saznajte u društvu marketara na content akademiji pre nego što se vrata zatvore.Prosečan čitač provede samo 20 sekundi posmatrajući novi članak. Kako da u moru raznih poruka da budete drugačiji i privučete pažnju vaših korisnika? Kako da vas Google primeti?

Komunikacija preko digitalnih kanala je vizuelno važna kako bi privukla pažnju, ali sve te divne, sjajne okice koje gledaju pravo u tebe. Sve te kuce i mace koje biste istog trena privoleli, imaju značaja za “ORCU” i kompanije koje nude proizvode za četvoronožce, ne i za sve ostale.

U nameri da budu inovativne kompanije i marketari pokušavaju da se prilagode trendovima, koriste neprikladan rečnik i biraju društvene mreže koje nisu adekvatne za njihovo poslovanje i njihovu ciljnu grupu.

Content marketing važan je za poslovanje jer direktno utiče na odluke pri procesu kupovine. Istraživanja na globalnom nivou pokazuju da se sve više budžeta investira u content marketing i da su ulaganja kompanija apsolutno poslovno opravdana.

U istim tim istraživanjima ispitanici iz raznih kompanija potvrđuju da nisu dovoljni samo baneri da biste privukli pažnju neophodno je da kreirate ubedljive, emotivne priče koje povezuju ljude i događaje. Da ovo sve nije samo puka priča pokazuje i broj konferencija koji u svom nazivu nosi content marketing u regionu i u svetu koji je održan ove godine, ali i najavljen za sledeću godinu.

Sada kada je marketing sadržajem tako raširen, i kada kompanije imaju veliku moć u svojim rukama jer imaju sopstvene digitalne kanale komunikacije treba da planiraju svoju strategiju, izađu iz uniformisanih šablonskih poruka i naprave dragocenu komunikacijsku platformu.

Represent Communications nakon prve konferencije u Beogradu nastavlja da edukuje na temu content marketinga i otvara vrata Content akademije 15. novembra u Knez Mihalovoj 1-3/II.

http://www.represent.rs/content-academy

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/prostor/content-academy-15-novembra-u-organizaciji-represent-communicationsa