Web development, agilne metodologije i razvoj karijere na ovogodišnjem ENTERu

Ovogodišnja ENTER konferencija donosi aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja u informacionim tehnologijama (IT), sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima.

Koji su trenutni trendovi u web developmentu? Kako poboljšati performanse svog tima kao projektni menadžer? Kako započeti karijeru u IT industriji? Koja su znanja i veštine potrebne za određene pozicije?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće nam predavači i panelisti treće po redu ENTER konferencije koja će se održati 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu. Konferencija je prilagođena programerima, menadžerima, svima koji su u procesu prekvalifikacije i studentima završnih godina tehničkih fakulteta. Rezervacija mesta se vrši putem sajta: http://www.enterconference.net/

Predavanja i panel diskusije na ovogodišnjoj konferenciji podeljene su u četiri programske celine. Tokom Tech Talks predavanja  učesnici će moći da se informišu o novinama u React ekosistemu, JS bibliotekama i frejmovima, razvoju aplikacija upotrebom Kotlina, dok će se u okviru  Management Talk-a govoriti o agilnim modelima, načinima njihovog izbora, praćenju rezultata primene i razvoja timova kroz edukaciju.

 

Career Talks obuhvatiće planiranje razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostatke rada u određenim tipovima kompanija, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u IT-iju. Predavanja i panel diskusije biće smeštene u popodnevnim satima 17. aprila.

U okviru konferencije, 18. aprila biće održane praktične “hands-on” radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da nauče nove veštine na teme poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajta i druge. Svoje mesto možete rezervisati putem sledećeg linka: http://www.enterconference.net/2019/workshop/

Za sve informacije i novine u vezi sa ovogodišnjom ENTER konferencijom posetite www.enterconference.net

Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery).

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/perspektiva/web-development-agilne-metodologije-i-razvoj-karijere-na-ovogodisnjem-enteru