Treća regionalna koučing konferencija: “Hands On”

Najpriznatiji regionalni i svetski stručnjaci u oblasti koučinga, discipline koja je posvećena oslobađanju ljudskih potencijala, okupiće se 21. marta na trećoj regionalnoj koučing konferenciji pod nazivom „ Hands on “.

Coaching Conference „Hands on“ u organizaciji kompanija Atria Group i Erickson Coaching International, zakazana je za 21. mart 2017. godine, i održaće se u hotelu Falkensteiner u Beogradu. Ova konferencija predstavlja jedinstvenu priliku da učesnici saznaju više o različitim koučing metodologijama, njihovim razlikama i sličnostima, kao i  zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa više od dve decenije kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj. 

Na jednom mestu okupiće se preko 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz biznisa koji konstantno rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju. Kroz interaktivne radionice i inspirativne govore svetski priznatih stručnjaka, učesnici će na konferenciji “Hands on” imati priliku da iz prve ruke iskuse različite koučing metodologije i odrede koji tip koučinga im najviše odgovara. Na kraju dana, svaki učesnik će pronađi svoje mesto u koučing svetu.

Poznati domaći i inostrani stručnjaci iz oblasti koučinga, HRa i biznisa već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Marilyn Atkinson, Amy Brann, Dušan Basalo, Nandana Nielsen, Moera Saule, prof. Jonathan Passmore i mnogi drugi.

Popust na rane prijave traje do 15. februara, a vašu prijavu možete popuniti na sajtu www.conference.erickson.rs. Pridružite nam se 21. marta u Falkensteiner hotelu!

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/perspektiva/treca-regionalna-koucing-konferencija-hands-on