Konferencija Fabrika Mladih Preduzetnika 2018.

Centar za razvoj ideja četvrti put zaredom organizuje konferenciju Fabrika mladih preduzetnika, u subotu 15. decembra u Svečanoj sali Gradske opštine Vračar od 11 do 16 časova.

Delegati će imati priliku da kroz niz kratkih prezentacija uspešnih preduzetnika i panel diskusiju upoznaju svet preduzetništva i steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u preduzetnički poduhvat.

Konferencija je usmerena ka preduzetništvu koje u osnovi nije zasnovano na informacionim tehnologijama, već na takozvanim tradicionalnim delatnostima. 

Konferenciju otvara prvi blok prezentacija posvećen preduzetnicima koji su se oprobali u oblasti proizvodnje hrane. Zatim će u okviru drugog bloka, svoja zanimljiva preduzetnička iskustva predstaviti preduzetnici iz oblasti proizvodnje pića.

Nakon drugog bloka, uslediće panel diskusija čiji je cilj predstavljanje mogućnosti za uspeh u industriji društvenih i video igara u Srbiji.

Poslednji blok prezentacija rezervisan je za dobre primere preduzetništva u oblasti turizma u urbanim sredinama. Više informacija i prijave možete izvršiti na

http://razvojideja.org.rs/fmp2018

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/perspektiva/konferencija-fabrika-mladih-preduzetnika-2018