Kad porastem biću… revolucija počinje sa tobom!

Letnja kamp revolucija “Kad porastem biću…” desiće se od 9. do 14. avgusta 2018. godine u Mokrin Houseu. Okupiće 14 izuzetno motivisanih tinajdžera, uzrasta od 14 do 18 godina, učenika srednjih i osnovnih škola iz Južnog Banata. Avantura traje 6 dana i priža priliku mladim osobama da upoznaju sebe i svet oko sebe, nauče kako da pronađu informacije o zabavnim studijama i stipendijama koje menjajaju život, upoznaju svoje buduće mentore, nauče kako da uče kroz igru i od svojih vršnjaka, povežu se sa svojim vršnjacima koji misle da je učenje strava, i sretnu ljude koji su pokrenuli svoje biznise, pitaju ih šta god im padne na pamet i nauče kako oni to da urade, i na kraju samostalno donesu odluku šta žele da budu kad porastu.

 

Zvuči zanimljivo. Šta čekaš. Prijavi se popunjavanje formulara na našoj platformi: http://bit.ly/PrijaviSE

Prijave su otvorene do 31. maja u ponoć.

 

Šta je Kad porastem biću program?

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting zajedno sa svojim partnerima gradom Pančevom, Nacionalnom Asocijacijom Praktičara/ki Omladinskog Rada, Elekrotehničkom školom „Nikola Tesla“ i Tehničkom školom „23. maj“ iz Pančeva treću godinu za redom realizuje nagrađivani obrazovni program posvećen mladima, koji se bavi temama omladinskog preduzetništva, karijernog informisanja i savetovanja. Suština programa jeste osnaživanje mladih da samostalno i promišljeno donose odluke o pokretanju sopstvenog posla, nastavku karijere ili školovanja.

 

U međuvremenu,  Connecting sprovodi inspirativne Kad porastem biću… radionice u osnovnim I srednjim školama u Pančevu koje se bave temama karijernog savetovanja i društvenog preduzentištva i na njima mogu da učestvuju svi učenici/e koji su zainteresovani za kamp Kad porastem biću. Učesnici/e ovih radionica biće u prilici da se upoznaju sa konceptima obrazovanja za 21. Vek i preduzetništvom, čuju iskustva bivših učesnika/ca kampa i informišu se o načinu prijave za kamp.

Raspored možete pronaći na našoj platformi: http://www.connecting.org.rs/2018/05/07/inspirativne-radionice/)

Iskustva bivših učesnika/ca kampa možete pronaći na sledećem linku: http://bit.ly/tamaratodorovic

Više o programu Kad porastem biću… saznajte na platformi Connectinga http://www.connecting.org.rs/.

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/perspektiva/kad-porastem-bicu-revolucija-pocinje-sa-tobom