E-turizam konferencija 2016 – 12. maja u Fabrici

Cilj konferencije jeste da prenese najnovija iznanja iz oblasiti IKT u turizmu od strane ostvarenih profesionalaca sa brojnim primerima dobre prakse, kao i da se ukaže na mogućnost značajnog povećanja prihoda od turizma kroz pravilnu upotrebu interneta i novih tehnologija.

Nakon prve konferencije održane u Privrednoj komori Srbije, druge u hotelu Crowne Plaza Belgrade, ove godine e-Turizam seli se na nešto drugačiju lokaciju - industrijski event prostor “Fabrika” u Beogradu. Kao i predhodne dve godine, predavači sa bogatim praktičnim iskustvima prenosiće učesnicima najsavremenija znanja o pravilnoj upotrebi interneta u turizmu.

 Predavači koji su do sada potvrdili prisustvo: Nikola Jelačić (Google Inc, Travel & Retail Industry Manager), Jelena Đaković (Square Nine hotel, direktor prodaje i marketinga), Petar Vasić (VasićMedia, osnivač i direktor), Petar Platiša (Mona Hotel Management, direktor prodaje), Ivan Bildi (Marketing Online, osnivač agencije), Milan Stojković (Tourism Management and Consulting, vlasnik).

 

Informacione tehnologije, internet i društvene mreže svakodnevno menjaju turističku delatnost. Zahvaljujući novim tehnologijama turizam danas beleži neverovatni rast, a ova oblast turizma vapi za stručnim kadrovima. Uspešni i ostvareni profesionalci iz prakse će pokazati kako se nove tehnologije mogu iskoristiti u promociji i prodaji turističkih proizvoda i usluga. Pozivamo turističke radnike, posebno marketing menadžere i preduzetnike, kao i studente da zajedno naučimo kako možemo više zaraditi od turizma.

Prijave za konferenciju putem sajta konferencije:  e-turizam.org

 

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/perspektiva/e-turizam-konferencija-2016-12-maja-u-fabrici