Agile Serbia Konferencija – najbolje od Agile-a  i Scrum-a

Beograd će 12. juna biti evropska Agile prestonica. Taj dan će se održati četvrta po redu Agile Serbia konferencija. Kao najveći Agile i Scrum događaj u regionu, konferencija će ugostiti neke od najvećih svetskih eksperata i predavača u ovoj oblasti.

Na sceni Madlenianuma će se pojaviti Jeff Sutherland, kao glavni govornik konferencije, čijom sesijom će započeti konferenicja. Jeff je eminencija u svetu Agile-a i Scrum-a, ali pored njega nastupiće vrsni eksperti kao što su Riina Hellstrom koja će posetioce voditi kroz svet agilnog HR-a i unapređenja poslovnih performansi, na šta će se nadovezati Stefan Tilkov i Mirko Kleiner, koji će takođe kroz svoje teme govoriti o istim procesima, dok su Sander Hoogendoorn, David Evans i Aino Vonge Corry zaduženi za tehničke teme.


Teme o kojima će se govoriti biće raznovrsne i svojom sadržinom zadovoljiće ukuse i potrebe svih, bez obzira da li su specijalisti za razvoj softvera ili zaposleni iz sveta biznisa. Da li imate izazov u Scrum implementaciji u velikom sistemu? Da li želite da saznate šta predstavlja budućnost razvoja softvera? Ili vas možda interesuje kako Agile pristup može da unapredi razvoj vaših projekata kroz interne ili ekstrne komunikacije? Zastupljene teme nastoje da daju odgovore na brojna pitanja ili izazove iz prakse.

Konferencija će se odvijati na tri scene, tako da će posetioci osim na glavnoj EPIC sceni moći da uživaju u predavanjima i radionicama na dve dodatne scene, uz više interakcije i prilika za diskusiju. Za aktivaciju učesnika će se ove godine postarati MatchAbout – aplikacija namenjena događajima koja pruža brojne mogućnosti, poput informacija u realnom vremenu, konekcija, aktivnog učešča i dr. Posetioci će kroz Agile Coaching Corner moći detaljnije da diskutuju sa trenerima, dok će u BIZ corneru moći da se umrežavaju sa predstavnicima kompanija partnera.

Ovogodišnju konferenciju podržao je veliki broj partnera, među kojima se najviše ističe kompanija Endava, kao zlatni sponzor konferencije drugu godinu zaredom. Sponzori konferencije su kompanije koje su se dokazale na domaćem tržištu kada su u pitanju agilnost i inovacije, a lider u ovom segmentu je Endava koja će imati i nastup putem zvanične aplikacije MatchAbout.

Veliki broj ulaznica za Agile Serbia Konferenciju je već rezervisan jer je pojava Jeff Sutherland-a u Beogradu izazvala jako veliko interesovanje. Svakako, iz Agile Serbia tima najavljuju pravi spektakl jer će osim njega događaj obeležiti i brojni drugi međunarodni eksperti koji će se po prvi put pojaviti pred domaćom publikom, prenoseći najbolje primere iz svoje prakse.

Agile Serbia Konferencija biće događaj o kome će se pričati. Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakla i rezervišite svoju ulaznicu na vreme. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu http://www.agile-serbia.rs/conference/june-2019/. Agile Serbia tim vam želi dobrodošlicu!

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/perspektiva/agile-serbia-konferencija-najbolje-od-agile-a-i-scrum-a