#19 ICT Hub Meetup - FABelgrade follow-up

U ponedeljak, 16. maja u ICT Hub-u će da se održe tri događaja:

  • #19 ICT Hub Meetup - Andrew Pelling, kanadski naučnik će da govori o DIYBio & preduzetništvu i kompaniji koju je pokrenuo: Spiderwort, a Memet Unsal, projektni menadžer, doktor nauka mehaničkog inženjerstva sa specijalizacijom za robotiku, će da govori više o Innocampus- u, mobilnim fab labovima i preduzetništvu, vezi i saradnjama koje ima sa Srbijom.

                Prijave na link ili e-mailom na adresu: meetup@icthub.rs

  • 1 na 1 mentorske sesije - Memet Unsal će pre meetupa u prostorijama ICT Hub-a, u periodu od 16.00 do 18.00, biti na raspolaganju za mentorske sesije sa zainteresovanim startapima. Njegove oblasti ekspertize uključuju upravljanje projektima, razvoj novih proizvoda, FMCG i specifičnim pitanjima u vezi sa robotikom.

                Rezervišite sesiju prijavom na formu. Prijave su otvorene do četvrtka, 12. maja. Za sva pitanja u           vezi mentorskih sesija možete da nas kontaktirate na sandra.nesic@icthub.rs.

  • mini Fab Lab - U posebnom kutku ICT Hub-a napravićemo i pravi mali Fab Lab. Prijatelji iz EduLab-a će da predstave LEGO Education aktivnosti i vezu First Lego League sa preduzetništvom, a imaćemo i 3D štampače iz Polyhedra Fab Laba. 

Organizatori "FABelgrade 2016" su Fab InicijativaPolyhedra Fab LabFab Lab Belgrade, a konferencija će da bude održana  14. i 15. maja u beogradskom Domu omladine, pod pokroviteljstvom ambasade SAD u Srbiji i uz podršku brojnih sponzora.

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/perspektiva/19-ict-hub-meetup-fabelgrade-follow-up