Vojko V najavljuje novi spot i  prvi solistički nastup u Beogradu
Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i muzički producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode. Ponovo, jer svaki ozbiljniji fan Vojka V zna šta je radio pre Dječaka. Vojkov povratak soliranju se pokazao odličnom odlukom, jer je njegov prvi singl ,,Zovi čovika” pregledan više od 700.000 puta u prva četiri meseca. Sada broji skoro 2 miliona pregleda!Da to nije bila puka slučajnost, pokazao je i singl koji je usledio - uspešni eksperiment kojim je Vojko spojio naizgled dve nespojive kombinacije, tvrdi rep Kreše Be (Kreša Bengalke) i zabavni melos Tončija Ha (Tončija Huljića) ,,Pasta Italiana”.U mesec dana preslušalo ga je 800.000 ljudi, što ga čini najvećim rep hitom 2018. godine u regionu.


Trećim singlom je nastavio da obara sopstvene rekorde i već sad je postao najtraženiji izvođač u našem delu sveta. Svi pitaju može li nastupati, a Vojko V na to kaže #NeMože!
Beogradska publika dočekaće ga 7. decembra u Cetinjskoj ulici - u SubBeernom centru.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/vojko-v-najavljuje-novi-spot-i-prvi-solisticki-nastup-u-beogradu