Veliko interesovanje za predstave Petar Pan na ledu

Zbog velikog interesovanja i brojnih molbi naše verne publike, promotivna prodaja ulaznica za predstave “Petar Pan na ledu” biće produžena do kraja oktobra. Ulaznice u promo periodu mogu se naći po cenama od 990, 1200, 1500 i 1800 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Šoping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.


“Petar Pan na ledu” izvodiće se od 23. do 25. decembra u Kombank Areni. Krenite sa Petrom Panom i Zvončicom do ledene Nedođije i ulepšajte novogodišnje praznike svojim najmilijima.


Emininentni ruski klizači, dočaraće čuvenu avanturu večitog dečaka uz specijalne akrobatske efekte dajući novu dimenziju i uzbuđenje izvođenjima na ledu. Ovo je prva predstava na ledu do sad u Areni koja ima vidljivost u punom krugu, od 360 stepeni!


Takođe, uvedene su i nove mogućnosti kupovine ulaznice za oba događaja koja su u organizaciji Arene - 3D koncert “Vivaldianno” i avantura za mališane “Petar Pan na ledu” koja podrazumeva kupovinu ulaznica na više mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke i banke Intesa. Za iznos od 3000 do 6000 dinara, moguća je kupovina na tri mesečne rate dok je za iznos preko 6000 dinara omogućena kupovina na 6 mesečnih rata.

Ulaznice na rate mogu se kupiti na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine i Ušće Šoping centra.

Predstave “Petar Pan na ledu” prikazivaće se u terminima:

Petak, 23.12. od 18.30h;

Subota, 24.12. od 11.30h, 15h i 18.30h

Nedelja, 25.12. od 11.30h i 15h

"Blistavno kao Las Vegas"... The Times

“Ova veličanstvena fuzija zvuka, vizuelne umetnosti, kostima, akrobatike, plesa na ledu, koreografije, svetla i dizajna scene, upoznaće vas sa istančanim talentima koje ovaj svet još nije video u ledenim arenama”…PlanetSave

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/veliko-interesovanje-za-predstave-petar-pan-na-ledu