UOČI BEOGRADSKOG KONCERTA NIK KEJV SE OBRATIO FRONTMENU SRPSKOG BENDA

Nikola Krstić, frontmen beogradskog Nik Kejv tribute benda “The Cave Dogs” predstavio se Nik Kejvu kao rokenrol persona koja svira u tribute bendu već devet godina i priznao da pored toga što izvodi njegovu muziku, oblači se i ponaša kao on. Nakon svoje iskrene izjave, postavio je Nik Kejvu pitanje da li je čuo za njihov bend i šta misli o njima, na šta mu je Nik Kej odgovorio:

“Dragi Nik, nisam upoznat sa radom “The Cave Dogs”-a, ali sam te gledao na You Tube-u i imam samo ovo da kažem - zvučiš zastrašujuće isto kao i ja.”

Kejv je dodao da je čak i njegova supruga Suzi Bik dok je puštao snimak zastala i prokomentarisala kako Kejv zvuči odično, na šta joj je on odgovorio da to nije on, već jedan “srpski uljez” koji zvuči fenomenalno. Kejv je Nikoli rekao da mu pošalje adresu, kako bi mu poslao neke svoje stare majice i odela, kako bi upotpunio njegov kostim.

Ovim odgovorom, Nik Kejv je još jednom potvrdio da je zvezda koja zaslužuje status legende i opravdao veliko interesovanje domaće publike povodom predstojećeg beogradskog konceta 4. juna u Štark Areni. Nadamo se da će nas Nikola obavestiti da li mu je stigao poklon od Nik Kejva, a mi ćemo u budućnosti pratiti rad ovog sjajnog tribute benda. Time što je odgovorio na pitanje srpskog muzičara, Nik Kejv je još jednom ukazao veliko poštovanje beogradskoj publici kojoj je pripala čast da bude jedna od retkih u regionu koja će opet imati prilike da čuje ovog muzičara uživo.

Ulaznice za koncert u Štark areni su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs

Facebook https://www.facebook.com/nickcaveandthebadseeds/

Instagram https://www.instagram.com/nickcaveofficial/?hl=en

Website https://www.nickcave.com/

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/uoci-beogradskog-koncerta-nik-kejv-se-obratio-frontmenu-srpskog-benda

Tagovi objave: nik-kejv stark-arena koncert