ULAZNICE ZA DEEP PURPLE OD DANAS U PRODAJI

Ulaznice za koncert „Deep Purple“su od danas, 29. marta u prodaji, i mogu se naćipo cenama od 3100, 3500, 3900 i 4500 dinara na blagajnama Štark Arene, Bilet centra. Ticket Vision-a, kao i online na www.starkarena.co.rs.

Više detalja na ovom linku.

Jedan od najvećih bendova u istoriji roka i najvoljenijih bendova u Srbiji, legendarni "Deep Purple",održaće koncert u Beogradu, 6. decembra u Štark Areni.

Engleski rokeri, predvođeni legendarnim pevačem Janom Gilanom (Ian Gillan), održali su spektakularni nastup 2014. godine u  Areni pred više od 10 000 ljubitelja rokenrol zvuka!

„Smoke on the water“,„Black Night“,„Hush”,„Highway Star”,,,The Mule” i drugi  hitovi iz karijere benda duge skoro pola veka, ponovo će odjeknuti Arenom!

Pre dve godine, rock ikone su započele “Long Goodbye Tour”, za koju su planirali da bude poslednja u njihovoj bogatoj koncertnoj karijeri. Zbog ogromnog interesovanja miliona obožavatelja širom sveta, “Deep Purple” će u okviru turneje ponovo posetiti neke zemlje.,a na izuzetnu radost velikog broja fanova , Srbija je jedna od njih!

 

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/ulaznice-za-deep-purple-od-danas-u-prodaji