Treći  HillsUP muzički festival na Zlatiboru -  Nemoj nikad biti dole

Pored benda Hladno pivo, koji ove godine otvaraju festival, publika će imati priliku da čuje i Darka Rundeka, koji odavno nije nastupao u ovom delu Srbije. Posebnu ekskluzivu čini čuveni sastav Beogradski Sindikat, koji se retko okuplja, ali su ovaj put napravili izuzetak.

Pored ovih imena nesumnjivo je da će veliki broj ljubitelja roka privući i nastupi Električnog orgazma, Divljih jagoda, Del Arno Benda, Goblina, Ritma nereda i mnogih drugih.

Organizatori neće ostaviti uskraćene ni ljubitelje elektronske muzike za dobar provod na Zlatiboru za vreme festivala pa će tako u okviru bine „Haos u šumi“ nastupiti najpoznatija imena domaće DJ scene.

Pored bogatog muzičkog dela programa, u sklopu festivala biće organizovan turnir u basketu „Kraljevi planine“, turnir u paintballu kao i trka u planinarskom orijentiringu i brojni drugi adrenalinski sadržaji na lokacijama u blizini samog festivalskog prostora.

HillsUp podržava i promoviše  talentovane i mlade, pa je u toku glasanje za demo bendove, koji će imati priliku da se pojave na festivalu i nastupe kao predgrupe najpopularnijim imenima domaće rok scene. Od velikog broja prijavljenih u užem izboru je trenutno 23 benda za koje se trenutno glasa na zvaničnoj FB stranici festivala. Zanimljivo je pomenuti i da su u konkurenciji bendovi iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Organizatori napominju da brojna iznenađenja tek slede kao i to da objavljeni spisak izvođača nije još uvek i konačan i uz ovogodisnji motiv festivala #nemojnikadbitidole pozivaju sve ljubitelje dobre muzike i uživanja u prirodnom ambijentu da u svojim kalendarima Zlatibor rezervišu sa sredinu jula meseca.

https://www.facebook.com/hillsupfestival/

http://hillsup.org/

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/treci-hillsup-muzicki-festival-na-zlatiboru-nemoj-nikad-biti-dole