ŠTA TO GORI U SAVAMALI – OTVARA SE MARTINEZ CLUB & BAR

Ovog vikenda otvara se Martinez club & bar, mesto koje su dugo očekivali svi oni koji u Savamalu odlaze zbog kvalitetne muzike, fantastičnih koktela i odabrane ekipe. U zgradi nekadašnjeg Mixer housea, odmah pored savamalskog hot-spota kluba “Hype”, Martinez Club & Bar otvara svoja vrata svima onima koji traže dobar provod u četvrtak, 28. decembra.


Vikend otvaranja proći će u bogatom petodnevnom programu u koji su uvršteni omiljeni gradski DJ-evi poput Neksija, Oyshe, John Belka, Aleksandre Duende i mnogih drugih. Kao šlag na tortu u petak, 29. decembra u Martinez dolazi fenomenalni Josh Butler, čija je traka “Call You Back” dostigla status klupske himne 2017. godine.


Martinez club & bar će nakon vikenda otvaranja raditi svakog dana do 01h, kada će ljubitelji dobrih koktela moći da uživaju u bogatoj karti pica i opuštenoj atmosferi, dok će četvrtkom i vikendom raditi do jutarnjih časova i priređivati sjajna muzička iznenađenja svojim gostima. Bilo da tražite mesto gde ćete opušteno popiti piće sa društvom, zagrejati se pred dalji provod ili odlučiti da celu noć uživate u muzici koju su za vas pripremili najbolji domaći DJ-evi i njihovi gosti iz inostranstva, Martinez je pravi izbor.

Vidimo se na otvaranju!

 


Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/sta-to-gori-u-savamali-otvara-se-martinez-club-bar