Španska atrakcija YellowHeads po prvi put u Srbiji

U organizaciji Encoder-Radija i Subbteraneusa, 4. marta na “Niško sajmište” stiže neprikosnoveni dvojac koji svojim nastupima sve više osvaja svetsku scenu i srca ljubitelja elektronske muzike - The YellowHeads!

Snaga ovog sindikata ogleda se u njihovom zvuku, idući od visoko atmosferski elektroničnog do techno zvuka sa retro detaljima. Njihova muzika je neverovatna, njihovi live nastupi su fantastični, ali ne smemo zaboraviti ni njihov izgled koji je svakako šlag na sve ovo.
Trake španskog dvojca ugledale su svetlo dana na planetarno poznatim etiketama: Toolroom, Tronic, Analytictrail, Phobiq, Trapez, Driving Forces, Organism, Alleanza, De-Konstrukt, Nachtstrom Schallplatten, itd.

Veliku saradnju - što kroz remixe, što kroz nastupe - imaju sa svetski poznatim imenima kao što su: Cari Lekebusch, Alex Bau, Joey Beltram, Paride Saraceni, Cristian Varela, Axel Karakasis, Spiros Kaloumenos, Alex Under, Gabriel D'Or & Bordoy i mnogi drugi.

Bili su headlineri u nekim od najvećih svetskih klubova i na festivalima širom sveta na kojima su nastupali izvođači poput Penduluma, Dirtyphonics, Umeka, Josepha Capriatija, Paca Osune, Uta Karema, Alana Fitzpatricka, Paula Ritcha, Pan-Pot, M.A.N.D.Y, Kaiserdisca, Popofa i sličnih.
Godine 2014. bili su na 34. mestu svetske DJ techno liste, a njihov neverovatni hit “Submerged” bio je #2 nekoliko meseci zaredom i #71 na najboljoj svetskoj DJ techno listi. Još je vredno napomeniti da je legendarni Carl Cox njihov hit uvrstio u većinu svojih nastupa. 

Karte su u prodaji na teritoriji cele Srbije http://www.gigstix.com/ . U Nišu svoj primerak po pretprodajnoj ceni možete da obezbedite u knjižarama “Vulkan” (Vizantijski bulevar 1, “Roda” centar), svakoga dana od 09 do 22h, Obrenovićeva 42 (SC “Forum”), od 10 do 22h. Do 26. februara cena karte je 600 dinara, od 27. februara do 03. marta 700 dinara, dok će na ulazu biti 800 dinara. Prodajna mesta: http://www.gigstix.com/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice.

Informacije: https://www.facebook.com/events/1172704366151226/?active_tab=discussion

 

 

 

 

YellowHeads promo žurka biće održana 4. februara u klubu Infinity.

 

TKNO I TAUTEN I PO I BG
https://www.facebook.com/tknodj/?fref=ts
https://www.facebook.com/tautenlabel/?fref=ts


- DR.ADJI I SUBBTERANEUS I ENCODER I BG I ZA
https://www.facebook.com/AdjiDJ/?fref=ts
https://www.facebook.com/DigitalandVinyl/?fref=ts
https://www.facebook.com/Encoder-Radio-213504518671447/?fref=ts


- MILENKO I ENCODER I SUBBTERANEUS I TEKTONIKA I NI
https://www.facebook.com/Encoder-Radio-213504518671447/?fref=ts
ULAZ : 200 RSD 

 

https://www.facebook.com/events/1791367301122351/

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/spanska-atrakcija-yellowheads-po-prvi-put-u-srbiji