Prva regionalna konferencija #KONTAKT 23. i 24. marta u Beogradu
Prva konferencija KONTAKT proizišla je iz potrebe umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti.
Proizašla je iz potrebe stvaranja jasne infrastrukture u muzičkom biznisu i brisanja kulturnih granica u regionu, jer su muzički festivali glavni turistički adut balkanskih zemalja, a muzički turizam postaje sve popularniji u Evropi i svetu.
 

Učešće u KONTAKTU uzeli su predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije. Među njima su Exit, Love Fest, Demofest, Indigo, Ment, Mikser festival, Arsenal, Nišville, Supernatural, Dev9t, Southern Soul, Musicology, ŽednoUho / SuperUho, Outlook, Bedem fest, OK fest, Sea Rock i mnogi drugi vodeći regionalni, turističko-festivalski brendovi.
 
 
 
 
 
Prvi KONTAKT odigraće se 23. i 24. marta u Cetinjskoj ulici, u centru susreta Beograđana i gostiju prestonice, na tri lokacije: u Marsh Open Space-u održaće se paneli i diskusije, a neformalno druženje i prateći muzički program dešavaće se u Elektropioniru i Zaokretu.
Udruženja, klubovi, turističke organizacije i festivali će se predstaviti i na jedinstvenom kulturno-umetničko/turističkom marketu koji će biti otvoren oba konferencijska dana u Elektropioniru. Još uvek je otvoren poziv za sve zainteresovane izlagače da se prijave na kontakt@kontakt.org.rs

Ulaz na panele i tribine je SLOBODAN!

Pratite #Kontakt

facebook.com/KONTAKTconference/

instagram.com/kontakt_conference/

kontakt.org.rs

Save

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/prva-regionalna-konferencija-kontakt-23-i-24-marta-u-beogradu