Otkrijte nova piva na HEINEKEN Beer Planet festivalu
Tokom tri festivalska dana bićete u prilici da otkrijete nova piva – češko Krušovice, nemačko Kapuciner (Kapuziner), britansko Nju Kastl (New Castle) i slovenačko Laško, ali i da uživate u onima koje već poznajete i volite, po specijalnim cenama. Da bi uživanje u kvalitetnom pivu bilo potpuno, očekuje vas raznovrstan muzički program i dobra hrana koja se odlično slaže uz pivo.

„HEINEKEN Beer Planet je novi koncept zabave u gradu. Na jednom mestu, uz mnoštvo nagrada, na inovativan način želimo da predstavimo portfolio naših proizvoda i sa posetiocima podelimo zanimljive priče o svakom od naših brendova. Posvećeni potrošačima, pratimo tokove i kreiramo aktivnosti koje pomeraju granice“, rekla je Dragana Savić, marketing menadžer kompanije HEINEKEN Srbija.

Tokom trajanja festivala, publiku očekuje i pažljivo osmišljen muzički program:

ČETVRTAK / 7. april
Mikser Big Band
Dixieland band + hot chicken wings all night long

PETAK / 8. april
21h GIFT bend
23h Laura 2000
01h Milan Sevdah Baby (DJ set)

SUBOTA / 9. apil
21h DJ Danijel Čerhanov
23h DJ Me High Low (LIVE set)
01h Kid Kimi

Ulaz je slobodan, a prilikom sletanja na novu planetu, na licu mesta će vam biti izdat specijalno dizajniran pasoš koji dobijate na poklon.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/otkrijte-nova-piva-na-heineken-beer-planet-festivalu