OGROMAN USPEH PRVE PLAY ŽURKE – DEBORAH DE LUCA NASTUPILA U KRCATOM MAGACIN DEPOU

Sinoć je u Beogradu održana prva PLAY žurka i organizatori definitivno imaju čime da se ponose – harizmatična Deborah de Luca je napunila Magacin depo do poslednjeg mesta i priredila prestoničkim klaberima noć za pamćenje. Redovi ispred Depoa bili su svedok Deborine popularnosti među beogradskom publikom, a žurka se nakon Depoa nastavila u kultnom beogradskom klubu Andergraund gde je organizovan zvanični PLAY afterparty.

Sama Deborah nije krila zadovoljstvo velikim uspehom PLAY žurke, na koju je uspela da privuče blizu 3000 ljudi. U tome su joj pomogli i domaći di- džejevi John Belk, koji je zagrejao publiku pre Deborinog seta, kao i moćni tandem TKNO i Andrew Meller, koji su nastupili B2B (back to back)  i naterali klabere da uz njihov moćan set ostanu do samog kraja.

Sudeći po prvoj PLAY žurci, imamo čemu da se radujemo već 24. marta nas očekuje novi PLAY spektakl, a Deboru će za DJ pultom zameniti Jay Lumen, jedan od najboljih producenata i di-džejeva nove generacije.

Obezbedite svoje karte na vreme one su već puštene u prodaju po promotivnoj ceni od 690 RSD za obične i 1500 za VIP, a možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin prodavnicama širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene, čiji je zajednički imenitelj, pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-housea, deep housea do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/ogroman-uspeh-prve-play-zurke-deborah-de-luca-nastupila-u-krcatom-magacin-depou