Najaktuelniji reggae umetnik ALBOROSIE konačno u Beogradu!

Reggae je muzika koja kontinuirano progovara u ime svih nas...
Reč je o globalnom fenomenu u kojem su se prepoznali i koji su prigrlili najrazličitiji slojevi društva, zbog čega je UNESKO ovaj pokret nedavno svrstao u nematerijalnu kulturnu baštinu.

Jamajka je iznedrila reggae i podarila ga svetu! 
A reggae je i roots i dancehall i rub-a-dub i raggamuffin i dancehall i dub... sve su to izrazi ovog autentičnog pokreta, ali ih niko ne objedinjuje sa toliko ljubavi i poštovanja, sa toliko radosti i ushićenja kao što to čini ALBOROSIE - trenutno najslavniji reggae umetnik na planeti!

Iako je rođen na Siciliji, Alberto D’Ascola, poznatiji kao Alborosie, već 15 godina živi i stvara na Jamajci. I više je od pevača - on je talentovani muzičar, aranžer, producent i najiskreniji i najpoštovaniji promoter jamajčanske kulture i umetnosti.


Reputaciju je stekao pažljivo kombinujući autentični zvuk Jamajke sa važnim društvenim temama, koje uvek prati snažna socijalna poruka. U pratnji dobro poznatog SHENGEN CLANa, Alborosie je obišao planetu i nastupao na najvećim svetskim scenama.

Čini se da njegova turneja nikada ne prestaje...  

U toku je "Unbreakable Tour" kojom Alborosie obeležava 25 godina karijere i promoviše novi album "Alborosie Meets The Wailers United - Unbreakable".

ALBOROSIE KONAČNO STIŽE U BEOGRAD! 
Koncertna agencija Odličan hrčak i SubBeerni centar vas pozivaju na ovo ekskluzivno reggae subbeeranije 25. marta u podzemlju Cetinjske 15!

Ulaznice su u prodaji na svim Ticket Vision (ex Eventim) i DD Tickets prodajnim mestima.
Pretprodajna cena je 1.200 dinara, dok će na ulazu u SubBeerni centar, ukoliko ih bude ostalo, koštati 1.700 dinara.


Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/najaktuelniji-reggae-umetnik-alborosie-konacno-u-beogradu