Maša i Meda u najvećem ledenom spektaklu u Kombank areni, 22. i 23. aprila

Jedinstvena ledena predstava prema originalnim motivima ruske animirane bajke “Maša i Medved na ledu”, prikazivaće se u Kombank Areni, 22. i 23. aprila.

Pustolovine Maše i Mede i njihovih drugara, vukova, zečeva i ježeva, biće na srpskom jeziku uz glasove naših proslavljenih glumaca!

Glas Maši, kao i u crtanoj seriji, poveriće Jovana Jelovac Čavnić a dok će Medved pričati glasom Dragana Vujića Vujketa. Glumica Dušica Novaković sinhronizovaće medinu simpatiju, Medvedicu a četverac Vukova činiće Žarko Stepanov, Ivan Jevtović, Milan Antonić i Nikola Ranđelović. Avantura na ledu neće proći bez drugara Pande a za njegov glas biće zadružen Marko Marković.

Kao veliko iznenađenje, predstava obiluje radosnim dečijim pesmama za čije izvođenje će biti zadužena i mlada glumica fantastičnog vokala, Katarina Bogićević.

Spektakularne raskošne scene dobiće definitivno još više živosti zahvaljujući ovoj odličnoj glumačkoj ekipi.

Omiljeni junaci kroz interaktivnu predstavu i animacije povešće publiku u Areni u šumsku pustolovinu ispunjenu smehom, humorom i dobrom muzikom sa više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača. Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i neverovatnim animacijama na ogromnim LED ekranima.

Najpopularniji crtani film na svetu prikazuje se u 120 zemalja i drži sve rekorde gledanosti!

Ulaznice već od 1200 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/masa-i-meda-u-najvecem-ledenom-spektaklu-u-kombank-areni-22-i-23-aprila