“LEPOTICA I ZVER NA LEDU” ZA NAJMLAĐE NA SRPSKOM

Novogodišnje praznike u Beogradu ulepšaće spektakl “Lepotica i Zver na ledu”, koji će se održati od 15. do 17. decembra u Štark Areni!

Romantičnu priču punoj magije, dok se Lepotica Bela zaljubljuje u Zver i razbija čaroliju bačenu na začaranog Princa, naši mališani će moći da prate u sinhronizovanoj verziji na srpskom jeziku!

Kroz omiljenu bajku njamlađe će voditi dobro poznati glasovi naših proslavljenih glumaca, Dragana Vujića Vujketa i Nikole Ranđelovića.  

Sinhronizacija se priblažava kraju, a deo atmosfere je zabeležen na linku.

30 učesnika, raskošni kostimi, bravure na ledu vrhunskih klizača prirediće nezaboravan doživljaj u prednovogodišnjoj atmosferi Arene. “Lepotica i Zver na ledu” je predstava koja će očarati publiku svih uzrasta i koju će podjednako voleti svi ljubitelji dobre muzike, klizanja i spektakularnih akrobacija.

Ulaznice u prodaji, na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra Beograda, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na  www.kombankarena.com.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/lepotica-i-zver-na-ledu-za-najmladje-na-srpskom