Koncert: STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ 21.maj DOB

Sastav se poslednjih godina nametnuo na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike - u pitanju je dinamičan trio sjajnih mladih muzičara iz Beograda, koji je već renomiran kao izuzetna koncertna atrakcija. Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris na dobar duh Beograda, i uvek bukti od progresivnih muzickih zamisli i žestoke energije.

U kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.
Pozivamo vas na ekskluzivnu koncertnu premijeru dugoočekivanog debi albuma “Straight Mickey And The Boyz”, posle koje ništa više neće biti isto u vašim ušima i nogama.

 

Album download: https://straightmickeyandtheboyz.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/events/465716550291538/

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/koncert-straight-mickey-and-the-boyz-21-maj-dob