Koncert Partibrejkersa 18. juna na Tašu

Od avgusta 1982. kada je grupa osnovana i prvog singla 'Hiljadu godina' pa sve do danas, Partibrejkers, autentičan i uvek aktuelan, ostaje jedan od najboljih rokenrol bendova na našim prostorima.

Tokom karijere sarađuju sa brojnim velikim muzičkim imenima bivše Jugoslavije, a svirali su i rame uz rame sa Čakom Berijem, Džoni Depom i Džimom Džarmušom, a MTV je još 80-tih napravio prilog o grupi. Kreni prema meni, Hoću da znam, Hipnotisana gomila, Mesečeva kći, Prsten, Ono što pokušavam, Hiljadu godina, Put, samo su neki od hitova koji su Partibrejkers svrstali u ikone domaćeg rokenrola.

Partibrejkers je predstavlja i svoj najnoviji studijski album Sirotinjsko carstvo na kojem se nalazi 11 pesama: Vrtim se, Da li put znaš?, Sitna lova, Ne mogu da kapiram, Svakoga dana, Sirotinjsko carstvo, Krš i lom, Paranoje, Šta radiš?, I to malo, Ljubav ne zaboravlja.

http://partibrejkers.rs/

Ulaznice po promotivnoj ceni od 900,00 dinara možte kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, broj PROMO ulaznica je ograničen. Organizator koncerta je Studio Berar, izvršna produkcija Marsh Creative Production.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/koncert-partibrejkersa-18-juna-na-tasu