Fire festival ''Believe in yourself'' u Velikoj Plani

Fire festival, relativno mlad muzički festival, na teritoriji Centralne Srbije održaće se 20. jula na Hipodromu u Velikoj Plani. Tek drugu godinu za redom, a već će ugostiti velika imena poput poznatog dvojca Bang La Decks, kao i poznata domaća imena poput Erick Kasell, Divolly & Markward, Rise & Shine, Vandal Steve, Mad 2 Mad, Stereo Republic i drugi, a biće i tu i jedan izvođač iz regiona, tačnije Bosne i Hercegovine, jedan od najtraženijih u svojoj zemlji - Miloš Stankić.


Vođen idejom velikih domaćih festivala poput Exita, Love Festa, SoundLoversa i drugih, Fire Festival će biti konkurentan festival na muzičkoj sceni u Srbiji i regionu. Akcenat će biti na, kako i samo ime kaže, vatri.

Ceo vizuelni izgled mainstagea biće u motivima vatre koji će zajedno sa performerima izgledati spektakularno. Za audio i video sistem će se pobrinuti vodeća domaća kompanija Chameleon iz Rume koja će se pobrinuti da i u tom segmentu Fire Festival ne zaostaje za vodećim festivalima u Srbiji. Prijatelji festivala su Heineken i Hell Energy.


Ono što izdvaja Fire festival je to što su se u ovaj projekat upustili mladi motivisani i ambiciozni ljudi od svega 22 godine koji veruju u sebe, odatle je nastao moto festivala "Believe in your dream", koji vođeni svojim snovima žele da naprave festival o kome maštaju. Ceo projekat je od velikog značaja za Veliku Planu, koji će učiniti jednim od nezaobilaznih mesta u letnjim festivalskim sezonama u budućnosti.

 

Cena ulaznice je 300 RSD  u pretprodaji do samog festivala, dok će na ulazu na festival cena ulaznice biti 400 RSD. Za one koji ne vole gužvu i masu, tu je i VIP Terasa, a VIP ulaznica će se prodavati po ceni od 700 RSD. Ulaznice možete nabaviti na svim GigsTix (www.gigstix.rs) prodajnim mestima širom Srbije, kao i porudžbinom preko zvanične Facebook stranice festivala.

 

Posebnu pogodnost imaju stanovnici Kragujevca, Smedereva i Beograda odakle će biti organizovan prevoz u oba smera. Iz Kragujevca i Smedereva će ulaznica + prevoz biti 700 RSD, dok će iz Beograda ulaznica i prevoz biti 800 RSD. Broj mesta je ograničen, pa požurite i rezervišite svoja mesta putem zvanične Facebook stranice https://www.facebook.com/firefestivalvp/

 

Više o festivalu i lineup-u na sajtu festivala www.firefestival.rs, a o eventu možete videti   na https://www.facebook.com/events/564660830405055/

 

#firefestival2016 #believeinyourdream #velikaplana

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/fire-festival-believe-in-yourself-u-velikoj-plani