Dubfire na otvaranju Barutane 13. maja

Uz ovog maga pult će deliti domaća podrška u sastavu: DBDZ, Luka Vuković B2B Ivan Radojevic, Ilija Djokovic i Marko Milosavljević, a ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 800 dinara za regularnu, odnosno 1.400 dinara za VIP ulaznicu. Ova cena biće aktuelna još danas jer od sutra ulaznice poskupljuju pa organizatori apeluju da nabavite svoju kartu na vreme.

 

Ali Širazinija, poznatiji je kao Dubfire, polovina je legendarnog DJ dua Deep Dish sa kojim je osvojio brojna muzička priznanja. Ovaj sjajni DJ i producent iranskog porekla višegodišnju uzlaznu solo karijeru krunisao je hit remiksom „Split the line“, a pored rada u grupi Deep Dish, Dubfire je sarađivao sa mnogim popularnim izvođačima, poput Madonne, Dido i benda Rolling Stones, za koje je radio remikse. Gotovo svaki klaber dobro zna njegove trake poput „Ribcage“ i „Roadkill“ koje su još uvek aktuelne na festivalskim i klupskim plejlistama mnogih DJeva.

Bio je više puta nominovan za prestižnu nagradu Grammy, nastupao je u najpoznatijim klubovima sveta, a poslednjih godina se vratio produkciji i muzičkim korenima uz hip hop, dub reggeae, industrial i new wave. Dubfirea smo imali priliku da čujemo na LoveFestu prošle godine, na Exitu pre dve godine, ali njegov nastup u Beogradu 2010. godine u BelExpo centru se i dan danas pamti. Nakon skoro šest godina Dubfire ponovo stiže u Beograd – ovog puta nastupa u kultnoj beogradskoj Barutani, koja je ove sezone već najavila dolazak nekih sjajnih imena kao što su Chris Liebing i Astrix, a sada i Dubfire.

 

Dubfire u Barutani nastupa uz domaču podršku u sastavu DBDZ, Luka Vuković B2B Ivan Radojevic, Ilija Đokovic i Marko Milosavljević, a ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

https://www.facebook.com/dubfire

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/dubfire-na-otvaranju-barutane-13-maja