DJ Ten Walls 6. maja u Magacinu Depo u Beogradu

Nakon priznanja za najuspešniji elektronski nastup 2012. godine u Litvaniji, Marijus Adomaitis je naredne godine pod anonimnim pseudonimom Ten Walls objavio hitove poput „Gotham“ i „Requiem“ i dospe u sam vrh svetske elektronske scene. Nakon dve godine Marijus je dospeo na treće mesto prestižnih lista UK Single Charts i UK Dance Charts. Ovaj litvanski DJ i producent karijeru je započeo izdavanjem singlova “I’ll Be Gone” i “Who’s Shot the Silence?“, u saradnji sa Vidmantas Cepkauskasom, aka Vidisom. Pod uticajem zvuka osamdesetih, 2009. izdaje EP Après 4. 


Dve godine kasnije, osvaja nagradu za najboljeg muzičkog producenta u Livaniji. Tokom 2013. godine, odlučio je da se upusti u eksperiment i da proba nešto drugačije. S obzirom na to da je završio muzičku školu, želeo je svoju produkciju da obogati “klasičnim” uticajem. Kada je konačno pronašao synth koji je po njegovom ukusu, kreirao je novi alter ego, Ten Walls, i počeo da izdaje nove trake. Skoro godinu dana je uspeo da ostane neotkriven, i za to vreme izdao dva EP-ja, Gotham i Requiem, koji su u potpunosti bili instrumentali. Zvuk koji je predstavljao kombinaciju tehna i orkestra klasične muzike. Singl “Walking with Elephants” ga je proslavio  i zahvaljujući njemu osvojio je fanove širom sveta.Organizacija Beat koja uspešno održava žurke, na kojima ste imali prilike da slušate domaće i svestke DJeve, ovog puta pruža Beogradu bogat muzički program za ljubitelje elektronskog zvuka. Zabeležite 6. maj u svoje kalendare, jer nas očekuje žurka za pamćenje.

 
Ten Walls LIVE (LT)
Alive (HUN)

Domaća podrška:
Bokee (RS)
John Belk (RS)
Peter Portman (RS)
Calavera & Manya (RS)
Teodora Van Context (RS)

U Magacin Depou / Travnička 3 - Beograd počinjemo u 22:00h  pa do  06:00h

Više informacija na: www.beat.rs

 

 

 

 

 

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/dj-ten-walls-6-maja-u-magacinu-depo-u-beogradu