Dinosaurusi će još jednom hodati Zemljom

Dinosaurusi će još jednom hodati Zemljom u spektakularnoj predstavi koja će se održati od 3 – 5. maja 2019. godine u Štark Areni!


Predstava koju je pogledalo više od 9 miliona ljudi u više od 250 gradova širom sveta, ŠETNJA S DINOSAURUSIMA – Spektakl u Areni se vraća u Beograd u predviđenim terminima:

  • petak 3. maj u 19h

  • subota 4. maj u 11h, 15h, 19h

  • nedelja 5. maj u 11h, 15h, 19h


Spektakl čija je produkcija vredna 20 miliona dolara sadrži novu, najsavremeniju tehnologiju, čini je  najvećom i najboljom predstavom o dinosaurusa na svetu!

 

Internacionalno priznati dizajneri sarađivali su sa naučnicima kako bi stvorili 18 stvorenja u prirodnoj veličini - uključujući Stegosaurusa, Raptora i zastrašujućeg Tiranosaurusa reksa!

 

Publika svih uzrasta će imati jedinstvenu priliku da ih vidi kako šetaju, čuje kako riču i posvedoči  njihovu evoluciju , u predsatvi od jedan sat i 40 minuta uz skoro kinematografski realizam.

Predstava je zasnovana na nagrađivanoj seriji BBC-a i potiče iz Australije, gde je Šetnja sa dinosaurusima - Spektakl u Areni, nakon više godina planiranja i rada, oživela u januaru 2007. godine. Ubrzo nakon toga šou je sa rekordnom posećenošću osvojio čitav svet.

 

Šetnja sa dinosaurusima posetila je i Beograd pre osam godina, u sklopu svetske turneje 2010. godine, a zbog neviđene potražnje svi nastupi u beogradskoj areni bili su rasprodati.

 

Ulaznice je moguće nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim, na blagajnama arene i Bilet centra, kao i na sajtu www.starkarena.co.rs

www.dinosaurlive.com

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/dinosaurusi-ce-jos-jednom-hodati-zemljom