David Flores aka TRUNCATE u klubu Drugstore u organizaciji kolektiva TRIII

   Nakon nekoliko izuzetno interesantnih tehno live nastupa, Kolektiv TRIII najavljuje DJ set poslasticu za sve ljubitelje underground tehno muzike. David Flores aka TRUNCATE (LA, USA) premijerno će nastupiti u klubu Drugstore 31. marta 2018. godine.


   David je DJ karijeru započeo krajem 90-ih u Los Anđelesu radeći kao DJ u raznim klubovima i prostorima uzduž kalifornijske obale, ali ubrzo započinje i produkcijski rad pod imenom AUDIO INJECTION. Radove je objavljivao na etiketama Monoid, Droid Rec, 4 track, Stimulus. Truncate je rezident dj na Droid Showcase nastupima koje se odvijaju već 15 godina na svim kontinentima.


 Pre nešto manje od decenije, započeo je projekat TRUNCATE, kao i istoimeni lejbl, u okviru kojeg istražuje siroviju tehno produkciju, uglavnom tendencije savremenog američkog, ali i evropskog underground deep i minimal tehna. Većinu izdanja objavljuje na svojoj etiketi Truncate, zatim na, sada već bivšem, 50 Weapons, ali i Blueprint, Modularz, Gynoid, Enemy Rec, Droid, Ultramajic.


https://be-at.tv/artists/truncate

 Truncate, kao jedan od najboljih svetskih didžejeva trenutno, prvi put će nastupiti u Beogradu i Srbiji uopšte. Zabava je zakazana za 31.3.2018. u klubu Drugstore, kao i oficijelni nastavak u klubu KPTM tog, zasigurno, izuzetno zabavnog beogradskog klupskog jutra.

 

 

Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII, Boža Podunavac, Dušan Kačarević i Mirko Lazarević. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim, kao i online.

TRIII Web

TRIII Facebook

TRUNCATE

BOŽA PODUNAVAC

MIRKO LAZAREVIĆ

DUŠAN KAČAREVIĆ

DRUGSTORE

KPTM

 


Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/david-flores-aka-truncate-u-klubu-drugstore-u-organizaciji-kolektiva-triii