Četvrt veka sa Vama - Happy people organizacija

Sećate se svoje prve Happy People žurke? Sećate se kako ste bili mladi i kako… okej, okej, nećemo sad da vas bedačimo. Kao da ovo niste čuli ako će vam biti lakše: OVE GODINE PUNIMO 25 GODINA! Da, bre. Vrtimo vas, klackamo i topimo još od 1994.!

Zajedno smo iz mrklog mraka pokušali da stvorimo neki bolji svet, ili bar bolji grad, noć i mladost.

Polovina vas je sa nama od starta, druga polovina je tada,verovatno, i dalje učila brojeve i slova i ne možemo da vam opišemo koliko bridimo od sreće zbog toga.

Ne zato što sada možemo da se hvalimo svečanom proslavom jubileja uz zakusku, piće i prigodan muzički program, ili time što smo najdugotrajniji DJ kolektiv u zemlji. Sve to bledi pred činjenicom da smo i posle toliko vremena svi zajedno ostali mladi i da lomimo ovu priču iz sve snage, samo sa mnogo iskustva i možda malo više mudrosti. Možda.


Nema potrebe puno da objašnjavamo. I dalje nas je gomila braće i sestara svih generacija. I dalje rokamo i mikseve i lajvove. I dalje se širimo na oba sprata Ben Akibe. I dalje znamo da kad smo tamo ne postoji, ni juče, ni sutra. Samo žurka i after i zamagljeni prozori.

Smazali smo ovu prvu četvrtinu veka kao od šale. Navežbali raspoloženje. Haos tek počinje.

Plan je da izrokamo nekih 12 sati žurke. Ne pravite se sad kao da vam je to neko iznenađenje. Do 6 ujutru radimo na oba stejdža, posle se spiritualno i fizički uzdižemo na sprat i niko nas do podne odatle neće isterati!

PS: Primamo čestitke, želje i pozdrave. Poklone smo mi spremili vama:

12 sati muzike!
2 stagea
8 DJeva

LALE
PETAR CVETKOVIĆ
MARKO VUKOVIĆ
GORAN "ZMIX" KOVAČEVIĆ
PETKO
LUKAVI
JOMA MAJA
GEM.N.

Ulaz do 05h 600 dinara
Ulaz od 05h 400 dinara

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/cetvrt-veka-sa-vama-happy-people-organizacija