BLENDER - LET'S MIX IT FESTIVAL svečano otvaranje APOLLONIA


Blender multidimenizonalni projekat kojim želimo da predstavimo više

Nakon mnogobrojnih događaja na kojima ste prisustvovali proteklih godina, po kojima smo se definitivno izdvojili izvanrednim bukinzima i spektakularnom produkcijom započinjemo novi projekat, kao znak našeg daljeg prepoznavanja. Naš cilj je da ponudimo domaćoj publici, na jedinstven način,nešto sasvim novo, drugačije i slobodno možemo reći autentično. Muzika je tu kao vodeća tema, ali i sve ostale umetnosti, vremenom će se priključivati Blender mixu.

Svečano otvaranje Blendera zakazano je za 15. februar kada prvi put u Beograd dovodimo sastav Apollonia / Shonky + Dan Ghenacia + Dyed Soundorom/ koji je trenutno jedno od vodećih imena svetske elektronske muzičke scene.


Dan Ghenacia, Dyed Soundorom i Shonky su braća po vibeu, odgovorni za muzički fenomen Apollonia pokrenut 2012. godine. Voljeni zbog inovativnosti koju su doneli u house i tech-house, oni postaju jedno kada se nađu u studiju ili za DJ pultom. Apollonia je projekat koji je prikupljao kreativnu sinergiju, veliku posvećenost i povezanost u radu, što čini da deluju kao jedno. Nastupavši zajedno prerasli su u trio neprimetno. 

Nakon debitantskog albuma ‘Tour À Tour’ iz 2014. godine koji je postavio na sam vrh francuske tech-house scene i brojih izdanja, Apollonia svakako su imena zaslužna za oblikovanje ovog zvuka sa više primesa pravog housea, gruvom, perkusijama i isečcima vokala. Uticali su na mnoge svojim radom. Nekim novim generacijama otkrili su čari čikaškog house zvuka i time uticali na popularnost ovog pravca muzike, posebno u Francuskoj. Njihovi setovi ne traju manje od 5 sati i od  2012. pa do danas, kada se Apollonia nalazi u samom vrhu svetske DJ scene, jedni su od ređih koji iza sebe, kontinuirano, ostavljaju veoma zapažene mixeve i nastupe, neki od njih su Mixmag, Lab, BPM, Richie Hawtin-ov ENTER, Circoloco, DC 10, Panorama Bar Berlin, Fabric London setovi.

http://www.facebook.com/ApolloniaMusic

https://soundcloud.com/apolloniamusic

Beograd dobija svoj prvi Blender festival koji će u trajanju od 23. do 25. februara moći da doživi nešto potpuno novo, lokacijski  i prema najkvalitetnijim, žanrovski različitim, bukiranim imena. Blender nastavljamo u martu velikim događajima, nastupima Matador Live i krajem marta Toolroom showcaseom u okviru kojeg će se predstaviti Mark Knight, Technasia, Matt SmallWood, DJ Mark Storie i IDQ.

23. februara Blender počinje nastupom Henry Saiz live, Cid Inc i Johannes Brecht. 24. februara festivalu se pridružuju Better Lost Then Stupid (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace), Francesca Lombardo, Varhat, Janeret i iO (Mulen), dok je zadnji nastup u nizu rezervisan za Maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonju Moonear, Isolee live i Cabanne. Budite u toku

Pojedinačne karte za festival LET’S MIX IT! (23./24./25. februar) dostupne su na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 790 RSD i 1190 RSD za VIP.

http://bit.ly/LetsMixItDay1

http://bit.ly/LetsMixItDay2

http://bit.ly/LetsMixItDay3

 

Takođe i dalje imate mogućnost kupovine komplet karata za sve Blender događaje u februaru (Apollonia u Blenderu • 15.02.2017 • +  festival LET’S MIX IT!) po ceni od 1990 RSD odnosno 2990 RSD za VIP.

http://bit.ly/BLENDERkompletMIX i http://bit.ly/BLENDERmixKOMPET

Pojedinačne karte za Apolloniu koštaju 890 dinara regularne a 1300 za VIP.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/blender-let-s-mix-it-festival-svecano-otvaranje-apollonia