Artefakt Live u klubu Drugstore  u režiji kolektiva TRIII

 Artefakt su poslednjih nekoliko godina nastupali na gotovo svim značajnim festivalima, kao i klubovima i prostorima širom planete.

Robin je zvučni dizajner i multimedijalno je angažovan u raznim sferama umetnosti. Lapien samostalno objavljuje izdanja za Fred P-jev label Soul People Music, Rekids Matthewa Edwardsa (Radio Slave) kao i za Mistress Rec. Mistress Rec je u vlaništvu DVS1, a vredi pomenuti i  ekstenzivnu DJ karijeru kroz konceptualni projekat Metropolis.

 


 

Prvo zajedničko izdanje su ubeležili za Field Records, a ubrzo nakon toga su objavili niz maxi singlova za Konstrukt, Delsin i Prologue. Pomenuti deo karijere je prošle godine krunisan briljantnim albumom 'Kinship. Album predstavlja spoj iskustva stečenog kroz live nastupe ukombinovane sa iskustvom stečenim kroz DJ karijere. Prema njihovim rečima, album je baziran u okviru u kome se istražuju zvučni kontrasti i prelaze između prirodnog i urbanog okruženja kroz analogiju njihove dosadašnje studijske prakse: kao pejzaž prirode pobacanih oskudnih urbanih/betonskih veštačkih predmeta, naravno u zvučnom elektronskom tehno aranžmanu.

Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević, kao i talentovani Rope i deo Music Reactions tima, RAR i Betomeng.

 Zabava u klubu Drugstore trajaće do 06h, a nakon toga se nastavlja oficijelnim after partijem u klubu KPTM. Karte su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventim, kao i online.

 

TRIII.RS

ARTEFAKT

Rope

MUSIC REACTIONS  

RAR

BETOMENG

MIXCLOUD.TRIII

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/dogadjanja/artefakt-live-u-klubu-drugstore-u-reziji-kolektiva-triii