Zaigraj za Arsenal
Na Arsenalu 06 nastupaju Skunk Anansie, Toy Dolls, Asian Dub Foundation, Partibrejkers, Goran Bare i Majke, Zoster, Mortal kombat... i za brigu o tako ozbiljnom festivalskom line up-u potrebni su nam ozbiljni članovi stručnog tima.

Zato, prijavi se na konkurs za volontere Arsenala 06 koji je otvoren od 21. aprila do 15. maja. Svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo organizacije festivala treba da pošalju svoju prijavu i motivaciono pismo “ZAŠTO BAŠ JA NA ARSENALU” na mejl volontirajnaarsenalu@gmail.com.

Prijava treba da sadrži opšte podatke o aplikantu, njegovu fotografiju, prethodna radna i volonterska iskustva (ako ih ima). Rezultati će biti objavljeni 30. maja 2016 godine.

Oni koju prođu konkurs dobiće priliku da steknu neverovatna iskustva radeći u press centru, produkciji, kampu, promo timu i da sretnu neke od svojih omiljenih muzičara.

Volontiranje traje od trenutka izbora, tokom priprema festivala, kao i svih dana Arsenala od 23. do 25. juna 2016. godine. Dobrodošli u najviši rang takmičenja!


https://www.facebook.com/notes/arsenal-fest/zaigraj-za-arsenal/1342213002460732

www.arsenalfest.rs

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/zaigraj-za-arsenal