Pričamo o trendu na Blogomaniji

Preklapanje trendova u suštini i formi i važnost jednih i drugih su uslovili ideju za Internet konferenciju koja se bavi nišama kao što su lepota i moda.  Sadržina koja obuhvata nove tehnologije, društvene mreže, analitiku, razvoj biznisa, preduzetništvo i ekonomiju u 21. veku mora ispuniti osnove novih trendova u formi.

Trend je selfi fotografija, ali i virtuelna realnost.


Trend je IT startap, kao i fešn Instagram profil.


Trend je jutjuber koji je u svojim tinejdžerskim godinama, kao i sredovečni majstor koji se okreće onlineu i e-bankingu.


Trendi su hipsteri, nutricionisti i zumba instruktori.


Trend je tviteraš koji može da kaže šta je danas trend.


Trend pomalo i uključuje i knjigu od Zorannah, Nichimovu bradu, ćerku Dina Dvornika koja je travel blogerka. Trendi su i Branin divine svet, Snapchat marketing geniji, Mudrolije sa Twittera i Googleova analitika.

Sve ovo i još mnogo toga važnog i glamuroznog čeka vas od 8. do 12. juna u velelepnom hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju, a ekipa Fashion & Beauty Blogomanije je za sve vas pripremila četiri najluđe žurke nakon predavanja, kao i vrlo kvalitetne fitnes obuke, modne revije i propratni sadržaj.

Detalje pogledajte na zvaničnom sajtu konferencije: http://blogomanija.net/
Trendova ima mnogo i jako je bitno održavati korak sa njima. Industrija mode i lepote je nešto što je vrlo usko povezano sa tim brzim promenama u načinu percepcije 'lepog'. S druge strane, moda, lepota i lajfstajl su tri izuzetno unosne grane digitalnog predstavljanja, prodaje i akvizicije potencijalnih korisnika.


Zašto ne biste bili i vi jedni od tih koji se pitaju, bilo da želite da dođete iz ugla biznisa ili ugla pojedinca koji diktira trendove? Fashion & Beauty Blogomanija je idealno mesto gde možete naučiti pregršt novih stvari, umrežiti se sa važnim ljudima iz PR, medijskog, online, modnog i sveta lepote.

Ako je Rio ove godine središte sporta, Maribor će definitivno biti epicentar digitala, mode, lepote i najvažnijih ljudi koje region može da ponudi. Ne propustite da se nađete među njima.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/pricamo-o-trendu-na-blogomaniji