Outlook Festival 2016. Official Novi Sad Launch Party

Promotivna zabava Outlook festivala u Novom Sadu održaće se u subotu 4. juna, u kultnom kutku novosadske alternativne scene - Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi, u organizaciji Baseline ekipe.

Duh festivala predstavit će Filip Motovunski iz Zagreba, koji će promovirati novo izdanje povodom deset godina rada "Ten Years Making Beats" za PDV Records, Rahmanee- balkanski drum&bass maestro iz Beograda i Baseline ekipa koja već više od decenije promovira Bass kulturu i muziku u Novom Sadu.

Outlook Festival, vodeći svetski festival bass muzike i soundsystem kulture već se deveto leto vraća na predivnu hrvatsku obalu i od 31.avgusta do 4. septembra dovodi mnogobrojne izvođače koji spadaju u sam vrh dub, reggae, hip-hop, drum‘n’bass, garage, dubstep, house i srodne muzičke scene. Outlook festival poznat je po odabiru dinamičnih, uglednih i progresivnih izvođača čija će muzika ispuniti vruće letnje dane i pulsirajuće noći na magičnoj tvrđavi Punta Christo i polostrvu Štinjan pored Pule.

Outlook Festival 2016 Official Novi Sad Launch Party
Subota 4.jun Borisov Atelje, Petrovaradinska Tvrđava 

Filip Motovunski / PDV, Zagreb HR
Rahmanee / Born on Road
M-Tech & Double B / Baseline Crew

Cena ulaznice: 300 rsd do ponoći, 400 rsd nakon ponoći

Pridruži se Facebook eventu.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/outlook-festival-2016-official-novi-sad-launch-party