Josh Wink novi headliner Moondance festivala

Josh Wink je novi headliner Moondance festivala, što je ujedno njegov tek drugi nastup u Hrvatskoj i prvi u Dalmaciji. Ovaj strastveni DJ i producent, koji je zadužio svijet svojim klasicima  “Don’t Laugh”, “Higher State of Consciousness”,“I’m Ready” te novijima kao “Talking To You” upisao se u povijest kao jedan od najcjenjenijih autora elektroničke plesne glazbe. Pažljivo biranim izdanjima beskompromisnih autora na svojoj etiketi Ovum, Josh josh uvijek slovi za jednu od najprogresivnijih figura elektroničke glazbene scene. Remiksi njegovog singla Denial u režiji Luke Slatera pod pseudonimima Planetary Assault Systems and L.B. Dub Corp upravo izlaze na Ovumu.

Prvi najavljeni headliner je  Jeff Mills, detroitski techno mag kojemu će ovo biti drugi nastup na Moondanceu. Teško je ukratko opisati čime se sve bavi ovaj avangardni glazbenik. Od kontinuiranih izdanja na svojoj etiketi Axis records, produkcije filmske glazbe, nastupa s klasičnim orkestrom pa do dizajniranja vlastite ritam mašine.

Mooondance festival smješten je u prekrasnoj srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo u Trogiru, gradu koje je National Geographic u svojoj najnovijoj knjizi proglasio za najljepši grad otok na svijetu.

Pokrenut 2013. Moondance festival se kroz tri izdanja prometnuo u vodeći hrvatski techno festival koji je postao sinonim za kvalitetni techno dovodeći najeminentnija imena techno scene ne vodeći se kvantitetom nego kvalitetom. Pažljivo biranim izvođačima, zadnjom večeri koja je rezervirana samo za live izvođače,  beskompromisnom produkcijom i ambijentom, Moondance pruža nezaboravno iskustvo svim pravim ljubiteljima techna, a treba ih upoznati međunarodni magazin Pulse Radio uvrstio je Moondance među 9 najljepših festivalskih lokacija na svijetu.

http://moondancefest.com/

https://www.facebook.com/MoondanceFestival

Povoljne regionalne ulaznice   http://www.ticketshop.hr/hr/e/moondance-festival-festivalska-ulaznica-regionalna/668

 

 

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/josh-wink-novi-headliner-moondance-festivala