Igor Štefanac PR IKEA za Hrvatsku i Sloveniju na Mind your brand konferenciji

udruge banaka. Na toj poziciji osnovni zadatak bio mu je uspostavljanje ove funkcije te priprema javnosti na početak rada, tada vrlo aktualnog, kreditnog registra banaka, HROK-a.
Nakon dvije i pol godine rada u udruzi, 2008. godine započeo je suradnju s agencijom za komunikacijski menadžment, Premisom, gdje je radio kao savjetnik za klijente poput Zagrebačke banke, MOL-a, INE i Croatia Airlines-a.


2010. godine IKEA je objavila planove za ulazak na hrvatsko tržište. Igor se prijavio na natječaj gdje je imao sreću biti izabran kao PR menadžer za Hrvatsku i Sloveniju.

U okviru ove pozicije, podupire komunikacijske aktivnosti i napore za realizaciju projekta izgradnje IKEA-ine robne kuće u Zagrebu. Nakon četiri godine rada u Zagrebu, preselio se u regionalnu centralu tvrtke IKEA u Beogradu gdje je radio kao regionalni menadžer za odnose s javnošću. Nakon što su dobili građevinsku dozvolu za prvu IKEA robnu kuću u Beogradu, odluka je pala da se početkom 9-tog mjeseca 2015. godine vrati i svojim iskustvom nastavi podupirati, sada operativni biznis, robne kuće u Zagrebu.


 

 Odnosima s javnošću se bavim: 13 godina

 Moja supermoć je: Pričanje

Da sam brand bio bih: Tesla (i znanstvenik i kompanija za proizvodnju automobila – jer su oboje ili mijenjali ili mijenjaju svijet na bolje

Moj najveći strah je: Visina!!

Moja životna filozofija je: Živi i pusti druge da žive

Najčudnija navika: Ajme… neke stvari neka ostanu privatne

 

 

 

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/igor-stefanac-pr-ikea-za-hrvatsku-i-sloveniju-na-mind-your-brand-konferenciji