HillsUP festival najavljuje jedinstveni tehno spektakl na Zlatiboru

Zvezda drugog dana Haosa u Šumi je Lea Dobričić. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva interakciju, intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike. Pored nje, rezidenti Samo Tvrdo i Rave Saver žurki Phill & Dansmore i Kent Explain će svojim specifičnim live nastupom trećeg dana zasigurno razdrmati publiku. Tagođe, energiju svojih setova DJ dvojci Wise D & Kobe, Calavera & Manya i Luka Vuković b2b Ivan Radojević ove godine podeliti sa posetiocima HillsUP festivala.


Pored ovih imena nesumnjivo je da će veliki broj ljubitelja tehna i house muzike privući i nastupi Oyshe, Phunkmoda i DJ Munje kao i Girl Panica, Peter Portmana, Une Andree, Dumanye, Lene GLISH i mnogih drugih.

Nismo zaboravili ni na ljubitelje Progressive House i EDM zvuka. Oni će imati priliku da uživaju u nastupima Oakicha, Alexa & Moraxa, Pete Hursta kao i Loud ekipe na dnevnoj žurci drugog dana festivala.


HillsUp i Haos podržavaju i promovišu talentovane i mlade pa je u toku konkurs za neafirmisane DJ-eve koji će imati priliku da nastupe na festivalu. Do sada je stigao veliki broj prijava a rok za prijave je 25. Maj. Više detalja o konkursu se može naći na Facebook stranici Haos u Šumi ili na sajtu www.hillsup.org.

Pored stejdža Haos u Šumi, na “Main Stage” dolaze: HLADNO PIVO, GOBLINI, DARKO RUNDEK, BEOGRADSKI SINDIKAT, ELEKTRIČNI ORGAZAM, RITAM NEREDA, DEL ARNO BEND i mnogi drugi.

Organizatori napominju da brojna iznenađenja tek slede kao i to da objavljeni spisak izvođača nije još uvek i konačan i uz ovogodisnji motiv festivala #nemojnikadbitidole pozivaju sve ljubitelje dobre muzike i uživanja u prirodnom ambijentu da u svojim kalendarima Zlatibor rezervišu sa sredinu jula meseca i da nam se pridruže da zajedno pravimo #haosušumi.


Obavezna napomena je da su organizatori omladinska udruženja koja se između ostalog bave i zaštitom životne sredine tako da će se svakako postarati da celokupan događaj prođe uz poštovanje ekoloških principa i odgovornog odnosa prema životnoj sredini!

Sve karte po ceni od 1000 dinara su rasprodate i u ovoj fazi, po ceni od 1500 dinara za sva tri festivalska dana i obe bine može se kupiti putem sajta festivala ili u svim Win Win radnjama u zemlji.

 

 

 

 

 

Save

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/hillsup-festival-najavljuje-jedinstveni-tehno-spektakl-na-zlatiboru