Heidi, Kim Ann Foxman, Tijana T i Molnar u Depou

Podsećamo - Heidi i Kim Ann nastupiće u beogradskom Magacinu Depo u subotu 16. aprila uz Tijanu T i Kristijana Molnara. Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i u Zla Shteku u Sremskoj po ceni od 800 dinara, a u okviru najnovije promo akcije za dve kupljene ulaznice u Zla Shteku treću dobijate gratis, uz poklon paket Zla Shteka. Akcija traje do kraja nedelje pa organizatori apeluju da iskorisitite povoljnosti na vreme.

 

Ko se te 2014. godine našao na Dance Areni i imao čast da uživa u sada već legendarnom zajedničkom DJ setu Kim Ann Fox i Heidi, sigurno će ovaj događaj ubrojiti u top 5 najboljih provoda ikada. Energija koju su ove dve dame donele na tvrđavu rezultovala je žurkom koja se prepričavala mesecima kasnije. Zato je vest o ponovnom dolasku ove dve tehno kraljice obradovaala mnoge klabere.

Iza Heidi je karijera duga preko deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering i čuveni Movement fest koji se održava u Detroitu. Njena poslednja poseta Srbiji bio je upravo nastup na Exit festivalu 2014. godine, kada je puštala zajedno sa

Kim Ann Foxman. Pored toga što se Kim sećamo po radu u bendu Hercules & Love Affair, znamo je i kao osnivača etikete Firehouse, a ova dama se poslednjih nekoliko godina posvetila svojim nastupima kao jedan od definitivno najinteresantnijih izvođača na sceni. Uz Tijanu T, koja je trenutno jedan od najangažovanijih domaćih DJ-eva sa velikim brojem gigova zakazanih u inostranstvu. Ova mlada dama spada u ključne figure beogradske muzičke scene već više od deset godina, a tokom poslednjih nekoliko godina njena karijera vidno napreduje sa više internacionalnih i regionalnih nastupa nego ikada. Između ostalog bila je headliner u Space-u na Ibizi kao i u najpopularnijem klubu na svetu - berlinskom Berghain/Panorama Baru. Njen Boiler Room set iz 2014. i dalje osvaja novu publiku, a Tijana i nove teritorije. Lajnap ovog spektakla zaokružiće Kristijan Molnar, autor emisije Christallization.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/heidi-kim-ann-foxman-tijana-t-i-molnar-u-depou