E-PLAY, LAKA i NEŽNI DALIBOR hedlajneri prve #Kontakt2017 konferencije u Beogradu

Zbog velikog interesovanja i velikog broja najavljenih posetilaca, KONTAKT KONFERENCIJA je otvorila još jedan, nulti dan - veče dobrodošlice!

U prvu regionalnu Kontakt konferenciju uvešće nas svojim nastupom 22. marta NEŽNI DALIBOR! U Elektropioniru će celovečernjim koncertom promovisati album ,,U slojevima".

Prvog konferencijskog dana, 23. marta, na zvaničnom otvaranju Kontakta očekuje nas veliki beogradski koncert grupe E-PLAY! Ovom prilikom bend će zajedno sa publikom uživo snimiti i video spot pesme ,,Da budemo samo dobro" koju su nedavno plasirali

,,Nismo dugo svirali koncert u Beogradu i radujemo se da to podelimo sa publikom i našim prijateljima. Za konačnu odluku o spisku pesama sačekaćemo i publiku u Elektropioniru koja će dati svoju završnu reč", poručuje Maja Cvetković u svom stilu - uvek okrenutom publici!

E- Play trenutno priprema novi album čiji je izlazak planiran tokom godine , a u Elektopioniru će svirati u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut, Nemanja Velimirovic i Kristina Jovanovic Kika.

Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.Za zatvaranje prve regionalne Kontakt konferencije organizatori su se odlučili za vrcav i zavodljiv koncert, zabavan u onoj meri koja će danima da ostavi zakucan osmeh na licu! Posle pune dve godine u Beograd se vraća LAKA - 24. marta u Elektropionir! Zna beogradska publika kakav šou Lakina i Lelina ekipa donose, a u to će se uveriti i brojni gosti koji će posetiti Cetinjsku ulicu za vreme prve Kontakt konferencije.

U poslednje vreme Laka je izuzetno koncertno aktivan! Beogradski koncert će im biti prvi prolećni i daće im vetar u leđa za predstojeće nastupe u Zagrebu, Banjaluci, Bihaću, i na festivalima širom regiona. 

,,Budimo životinje bez straha od sirotinje" i ,,nemajmo kajanja jer nam je proš'o rok trajanja" poručuju Laka i Lela i još jednom dokazuju da su najoriginalniji i najpozitivniji sastav na regionalnoj muzičkoj sceni. Lakin aktuelni singl „Malokrvna“ zarazio je Balkan!  Malokrvna prevešće ga preko brvna i sve do Elektropionira gde će koncertno zatvoriti prvu regionalnu Kontakt konferenciju 24. marta.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima GigsTixa i Eventima po ceni od 500 dinara.


⭐⭐⭐
U Elektropioniru se u dva konferencijska dana priprema i prateći muzički program na koji je ulaz BESPLATAN:

23. mart
17:30 - popodnevni afterwork matine uz mini koncert grupe DEGENEZA
18:30 - grupa VIZELJ promovisaće svoj upravo objavljeni album ,,Naj bolji" svirkom iznenađenja
19:30 - gosti iz Slovenije, sve popularniji KOALA VOICE, predstaviće se svima koji do sada nisu bili u prilici da ih upoznaju i dožive energiju koju emituju sa bine

24. mart:
17:30 - mini svirka grupe MOREUZ, novi bend na beogradskoj sceni koji je upravo objavio debi istoimenog naziva. 
18:30 - gosti iz Makedonije, sastav RIB, odvešće nas u laganu surf vožnju
19:30 - KANDA KODŽA I NEBOJŠA će prezentovati svoje upravo objavljeno live izdanje i izvešće neke od pesama koje su se našle na ovom albumu koji su dugo i pažljivo pripremali.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/e-play-laka-i-nezni-dalibor-hedlajneri-prve-kontakt2017-konferencije-u-beogradu