Dvodnevna radionica: Kako pisati blog – od B do Š

U poslednjih par godina blog je postao mainstream digitalnog poslovanja: ako niste vidljivi na webu, sami sebi smanjujete šanse za uspeh. Ako, pak, nastupate na webu, blog je najbolji alat za sticanje poverenja vaše ciljane publike i klijenata.

Međutim, kao i svaka veština, tako i blogovanje ima svojih zakonitosti. Informacije koje nalazite na internetu su često preopširne, ponekad i oprečne. Priliku da naučite sve o blogovanju, krenuvši od tehničkih detalja preko pisanja kvalitetnog sadržaja, do promocije vašeg bloga; kroz struktuiran dvodnevni program, imaćete na radionici “Kako pisati blog - od B do Š”. Radionica se organizuje u okviru ŽMK kreativne zajednice, Centra za copywriting i pisanu komunikaciju, u Beogradu (u Bulevaru Zorana Đinđića 84), 04. i 05. feburara 2017. godine, oba dana od 10 do 18:00 časova.

Dobićete personalizovane smernice, ohrabrenje, znanje, informacije i inspiraciju koja će vam biti korisna odmah.

Naučićete kako da blogom podržite i osnažite sopstveni biznis.


Ako želite da povećate vašu vidljivost na webu, privučete više klijenata, budete čitani i uticajni, ovo je super prilika da naučite kako da to i uradite. Ako ste ponekad frustrirani kreiranjem sadržaja, ovo je idealan workshop za vas, jer ćete naučiti kako da efikasno preskočite ili zaobiđete prepreke koje vam stoje na putu.

Vaš predavač biće Snežana Marković pisac, bloger, copywriting konsultant, autor na stotine copyja širom interneta, cyber kreativac i NLP Master.

Naučićete sve šta vam je potrebno da budete inspirisani i da kreirate sjajan sadržaj za vaš blog.

Bez obzira da li ste početnik ili već pišete i vaš blog može da bude koristan i čitan i posećen. Sve počinje znanjem.

Nije svakom blogu potreban biznis, alli je svakom biznisu potreban blog.

 http://www.zmkcommunity.rs/

https://www.facebook.com/events/189961064809402/
Save

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/dvodnevna-radionica-kako-pisati-blog-od-b-do-s