BlogomanijaUP u Laboratoriji kafe

Druženje uz neformalnu atmosferu i prisustvo mnogobrojnih predstavnika medija i digitalnih influensera, začinjeno je otkrivanjem dela programa same predstojeće konferencije.

 

Ekskluzivno su predstavljeni kao predavači na Blogomaniji - predsednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat, TV voditeljka i blogerka Hana Hadžiavdagić Tabaković, lifestyle blogerka i novinarka Branislava Antović, travel blogerka Ella Dvornik, stilistkinja Vanja Pantin, modna blogerka Sendi Skopljak, osnivač najvećeg youtube skeč kanala na Balkanu, Milan Inić - Yasserstain, Tviteraš Milan Vučiević - Nichim Izazvan i mnogi drugi influenceri i predstavnici modnih brendova i kompanija. Povrh svega, zvanično su otvorene prijave putem sajta http://blogomanija.net/

 

Kada kažemo Blogomanija, ne mislimo samo na blogove. Blog je samo jedan od načina komunikacije. Mislimo i na Instagram, Youtube, Vine, Snapchat, kao i ostale društvene mreže koje omogućavaju milionske brojeve pregleda, stoga vrlo interesantan ugao komunikacije za fashion & beauty kuće, kao i pojedince.

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta - fashion, beauty & lifestyle industrija.

 

Blogomanija Fashion & Beauty je događaj za profesionalce, predstavnike medija, kao i ljubitelje mode, dizajna i lepote koji uz pomoć Interneta i različitih društvenih mreža ispunjavaju svoje strasti i zarađuju za život. Za digitalce, PR i marketing stručnjake, novinare, umetnike, studente i sve one koji u ovim branšama pronalaze sebe – Blogomanija je mesto gde moraju biti tekuće godine.

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/blogomanijaup-u-laboratoriji-kafe