Blogomanija u Sloveniji - fashion & beauty leto uskoro počinje

Treća regionalna Blogomanija, koja se održava u hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju od 8. do 12. juna, okuplja velika imena digitala, mode i lepote celog regiona.

Prvog dana konferencije 8. 06. predviđen je put do samog Pohorja koji je organizovao Terra Travel za sve učesnike i goste regiona po specijalnim cenama. Vaše Fashion & Beauty leto počinje već na putu gde vas očekuju mnoga iznenađenja.Nakon zvaničnog otvaranja u četvrtak i keynotea vlasnika Comtradea Veselina Jevrosimovića, program se niže oko vodećih imena digital, fashion i beauty scene regiona. Jutjuberi Yasserstain, Zvoganj i Kovalska, tviteraš Nichim Izazvan i osnivač Mudrolija sa Twittera Dino Tutundžić, blogerke Anastasija Đurić, Tatjana Jovanović, Maja Petrović i Branislava Antović, najpoznatija #insta devojka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić Tabaković, predsednica Serbia Fashion Weeka Svetlana Horvat, online strateg Dragan Varagić, novinarka i voditeljka Irina Ivić, urednice najpraćenijih fashion&beauty medija, Lidija Ćulibrk, Ana Dodig i Spomenka Marić, samo su neki od učesnika od kojih možete čuti korisne stvari.Popodneva su rezervisana za modne revije i žurke. U četvrtak, prisutni gosti će imati priliku da prate modnu reviju Zorane Miličić, pa odmah zatim i modne kuće LUNA, dok će fashion deo petka biti u znaku Bate Spasojevića i Snežane Dakić. Blogomanija je poznata i po odličnom provodu, a popularni domaći bend Single Ladies Tribute sve prisutne će zagrejati u subotu veče.


Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebooka, Twittera, Instagrama, YouTubea i Snapchataa. Na vama je samo da ih upoznate.


Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Održava se u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.net ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.Save

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/blogomanija-u-sloveniji-fashion-beauty-leto-uskoro-pocinje