25 party brodova ploviće za vreme Love International festivala

Leto je sve bliže, a time i vreme održavanja prvog Love International festivala, idejnog naslednika kultnog The Garden Festivala, koji dolazi u Tisno od 29. juna do 6. jula 2016. godine. Uz potpuni lineup, kao i raspored u klubu Barbarella’s, na red su došle i zabave na brodovima, a ukupno 25 zabava će se održavati na brodovima The Argonaughty i The Martina.

 

Nezaobilazan deo festivalskog iskustva jesu zabave na brodovima, a Love International ovog leta pripremio je sjajnu listu, te će ulaznice u prodaji biti u utorak 29. marta.

Oba broda kreću prema skrivenom ostrvu gde se održava zabava tokom dana, roštilj i to je savršen način kako proslaviti zadnji dan Love International festivala. Brodovi se vraćaju u Tisno, uz sjajnu muziku tokom celog putovanja. Gosti uključuju Peak and Swift, Moscoman, Paramida i Michael Zietara na brodu The Argonaughty i Love International All Stars na brodu The Martina.

Dave Harvey iz Love International festivala: “Zabave na brodovima su nezaobilazno iskustvo boravljenja na festivalu, bilo da se radi o suncem okupanom popodnevu ili zabavi na moru dugo u noć. The Garden Festival uveo je tu ideju na prostore regiona, a to na neki način utelovljuje suštinu Love International festivala, a to je da ste na moru i plešete s prijateljima te slušate dobru muziku satima. ''

Jako smo ponosi na partnere koji ove godine donose širok spektar zvukova za svakoga. Ulaznice uvek brzo nestanu, tako da se pripremite i osigurajte svoje na vreme. Komadić raja u The Gardenu u Tisnom, dom je Love Internationala, a intiman festival okružen šumom i prekrasnim morem smestio se u skrivenom zalivu. Tokom dana festival pruža odmor pod suncem, ugodne noći pod zvezdama donose energiju i odličnu zvučnu kulisu, a sve kulminira u klubu na otvorenom Barbarella’s u uvali Prosika, udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

Love International privlači raznoliku publiku iz svih delova sveta na odličnu kombinaciju odmora i zabave. Puni lineup između ostalih čine Eats Everything, Bicep, Jackmaster, Roman Flugel, Axel Boman, Young Marco, Harri & Domenic, Jennifer Cardini, Luke Solomon. Ulaznice Dostupne su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za region tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, tj. na linku https://www.entrio.hr/event/love-international-3032 Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije potražite na stranici http://loveinternationalfestival.com/

Sva prava zadržana, originalni link objave je: http://www.prspective.rs/objave/blogovanje/25-party-brodova-plovice-za-vreme-love-international-festivala